28 maja 2018 rozpoczynamy przyjmowanie zgłoszeń

Bieg inny niż wszystkie

28 maja 2018 rozpoczynamy przyjmowanie zgłoszeń

5 Hochland Półmaraton Doliną Samy - fot. Aleksandra Koryl
28 maja 2018 rozpoczynamy przyjmowanie zgłoszeń

5 Hochland Półmaraton Doliną Samy

28 maja 2018 rozpoczynamy przyjmowanie zgłoszeń

W poniedziałek 28 maja o godz. 18:00 rozpoczniemy przyjmować zgłoszenia na 6 Hochland Półmaraton Doliną Samy, Pyrlandzką Dychę oraz Nordic Walking.

Trasy biegów i marszu Nordic Walking będzie prowadzić, jak w ubiegłym roku, pięknymi kaźmierskimi lasami i przez tamę w Radzynach. 70-80% procent tras prowadzi dróżkami leśnymi. Każdy uczestnik znajdzie w pakiecie startowym koszulkę techniczną, a na mecie otrzyma medal oraz nasz specjał, którego nie znajdziecie chyba na żadnym biegu-  szare kluchy z kapustą przygotowane przez Bistro Sól i Pieprz z Kaźmierza

 

Termin przyjmowania zgłoszeń i wpłat:
a) zgłoszenie i wpłata wpisowego pomiędzy 28 maja 2018 a 2 września 2018 – z gwarancją otrzymania koszulki w podanym przy rejestracji rozmiarze,
b) zgłoszenie i wpłata wpisowego pomiędzy 2 września 2018 a 23 września 2018 – bez gwarancji otrzymania koszulki w podanym przy rejestracji rozmiarze.

Kolejna dobra wiadomość to taka, że ponownie nie zmieniamy cen. Pierwsze 240 pakietów (100 – półmaraton, 100 – 10km +40 – NW) tylko 40zł

Opłaty startowe dla wszystkich 3 kategorii są zrównane, zależne od liczby zapisanych uczestników
i wynoszą:
a) I pula (od rozpoczęcia zapisów) pierwsze 100 miejsc Hochland Półmaraton, 100 miejsc
Pyrlandzka Dycha, 40 miejsc Nordic Walking, – 40 zł,
b) II pula (po wyczerpaniu I puli) 75 miejsc Hochland Półmaraton, 75 miejsc Pyrlandzka
Dycha, 40 miejsc Nordic Walking, – 50 zł,
c) III pula (po wyczerpaniu I i II puli) – do wyczerpania miejsc Hochland Półmaraton, do wyczerpania miejsc Pyrlandzka Dycha, do wyczerpania miejsc Nordic Walking, – 60 zł,
d) Młodzież w Pyrlandzka Dycha – 25 zł (niezależnie od puli).

Link do formularza bedzię dostępny na naszej stronie oraz na profilu FB facebook.com/HPDSiPD

Jak co roku zapraszamy do nas całe rodziny, będzie wiele atrakcji również dla najmłodszych. Dla uczestników tradycyjnie Bistro Sól i Pieprz przygotuje przepyszne szare kluchy z kapustą

W oczekiwaniu na start zapisów zapraszamy do przeglądania zdjęć z poprzednich edycji w naszej galerii